Right Click Disabled
©Copyright Kaileng

Emo little miie <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d22342069\x26blogName\x3dKaileng\x27s+Palace\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://k-a-i-l-e-n-g-s-t-o-u-t-s.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_US\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://k-a-i-l-e-n-g-s-t-o-u-t-s.blogspot.com/\x26vt\x3d1998399852746756817', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
If You Cant View My Blog Entry...Kindly go to Archieve & click on The latest Date! Thanks :DD You can try other web browsers too!
Wednesday, August 20, 2008


Today! Nth much to blog about! haha. Olivia has something for me to kill time! :)
Neeway. 20082008! Great day to all cos this day is special!


A) people who have been tagged must write their answer on their blog.
B) Tag 8 people to do this quiz & those who are tagged cannot refuse.These people must state who they were tagged by & cannot tag the person whom they were tagged by. C) Continue this game by sending it to other people.

& so, i was tagged by Olivia! :)

01. If your lover betrayed you, what will your reaction be?
Ans: Depending on situation, i'm normally very forgiving. so yea. Piscean are soft-hearted. :P

02. If you can have a dream to come true, what would it be?
Ans: Just a dream? Then it would be to be a diva like Ah-mei, having my own stage,own supporters, sing for life :)


03. What will you want your dream wedding to be like?
Ans: A sweet one, surrounded & blessed by loved ones :)

04. Are you confused as to what lies ahead of you?
Ans:Yea. Sometimes. Infact i simply hav no directions. Tat says it all :P

05. What's your ideal lover like?
Ans:Someone tat listens to me & shares his thoughts? Must be 'MAN' LOL! having music background is a plus. :)

06. Which is more blessed?
Ans:Huh? I dont get this question?


07. How long do you intend to wait for someone you really love?
Ans:Tough one..If he's worth the wait, i'll wait for very long i guess...

08. If the person you secretly like is already attached, what would you do?
Ans: Good Question! I just encountered this..haha. Wish him happiness lo, if you like someone, you'd want him to be happy :)

09. Is there anything that has made you unhappy these days?
Ans: Yeap. Family,Finance.. etc..just too bad la. gotta face these SHIT.

10. Is being tagged fun?
Ans: Still okay lah, not much effect on me.

11. How do you see yourself in 10 years time?
Ans: Erm, still finding way out, no goals? Tats wad kinda person i'm haha!

12. Who are currently the most important people to you?
Ans:Dearie Huan,Kazaf, the LIM's :)

13. What kind of person do you think the one who tagged you is?
Ans: Sweet, LOUD, NICEY! :)

14. Would you rather be rich and single or married but poor?
Ans: huh? can i be rich & married? LOL! Okay. I'll answer. I'd take the 2nd bah. Better to hav somebody to share the burden with you, so yea. being poor doesn't really matter.

15. What's the first thing you do every morning?
Ans: Unplug handphone charger. LOL!

16. Would you give all in a relationship?
Ans: Depending if the person is worth all the love.

17. If you fall in love with 2 people simultaneously, who would you pick?
Ans: I'll go according to how i feel, who i'm more comfortable with, the one with more common topic. From there, take my pick :)

18. What type of friends do you like?
Ans: Easy-going, non pretentious :)


19. What type of friends do you dislike?
Ans: Bootlickers. Dua Pao Sian. :)

okay now I TAG:
-Joyce,Kazaf,Vanessa,WanXin,Rah,Weiling,xueting,Michelle :)

*only if they read my blog*


Go ahead & continue the game! LOL!


Kaileng wrote
8/20/2008 04:41:00 PM









Disclaimer!


Basic respect to my blog required..
No Ripping to any parts of my entries..
Shld any senarios seemed familiar to you,
am sorry it's pure coincidence.. :)

LeaveMyBlog. Facebook. MyFriendster.

Random Facts!






The Basics
♫ KaiLenG aka 88
♫ 20
♫ 27/02/1988
♫ piscean
♫ ai_ni1314@hotmail.com

Her Loves!

Musical

♫TrumpEt/cornet
♫Harmonica/Recorder
♫Music Scores

Hobbies/Leisure

♫Cam-Whore
♫KTV sessions
♫Idolizing
♫theatre Recordings
♫HairStyling
♫chinese duets

Glamorous Stars

♫LemonBoy,Clement
♫Dearie Huan,zhenhuan
♫Sweetest Nat, NatHo
♫LP,RuiEn
♫Yangyang,Yangtian
♫BroJon,Jon Leong
♫JonToh
♫Louis,Luo Yi
♫Jae Leung
♫ Nicole Lai
♫Sylvester Sim
♫Emilee Kang
♫Jeff Teay
♫Raynard Khor
♫ Ngak
♫ DeeHellSix

Heavenly Kings/Queens

♫zhou chuan xiong
♫li sheng jie
♫vanness wu
♫Jam Hsiao
♫aH mei
♫Yang Pei An






Lil Talks!









The Unforgettable!

2006-02-12
2006-02-26
2006-04-02
2006-04-09
2006-04-16
2006-04-23
2006-04-30
2006-05-07
2006-05-14
2006-05-21
2006-06-04
2006-07-16
2006-07-30
2006-10-01
2006-10-08
2006-10-15
2007-07-08
2007-07-15
2007-07-22
2007-10-14
2007-12-09
2007-12-16
2007-12-23
2008-01-13
2008-01-20
2008-01-27
2008-02-03
2008-02-10
2008-02-17
2008-02-24
2008-03-02
2008-03-09
2008-03-16
2008-03-23
2008-03-30
2008-04-06
2008-04-13
2008-04-20
2008-04-27
2008-05-04
2008-05-11
2008-05-18
2008-05-25
2008-06-01
2008-06-08
2008-06-15
2008-06-22
2008-06-29
2008-07-06
2008-07-13
2008-07-20
2008-07-27
2008-08-03
2008-08-10
2008-08-17
2008-08-24
2008-08-31
2008-09-07
2008-09-14
2008-09-21
2008-09-28
2008-10-05
2008-10-12
2008-10-19
2008-10-26
2008-11-02
2008-11-09
2008-11-16
2008-11-23
2008-11-30
2008-12-14
2008-12-21
2008-12-28
2009-01-04
2009-01-11
2009-01-18
2009-02-01
2009-02-08
2009-02-15
2009-02-22
2009-03-01
2009-03-08
2009-03-15
2009-03-29
2009-04-12
2009-05-03
2009-05-24
2009-05-31
2009-06-21
2009-07-12
2009-08-16
2009-12-06
2009-12-20



Darlings!




Melody

Dragonfly

Credits

Designer:xueli1995
Image: :PhotoBucket
Fonts:DaFont
Cursor:Boomspeed

eXTReMe Tracker